Aktuality

NOVÁ ÉRA PEČIVA: PENAM spája sily so svetoznámym futbalistom Martinom Škrteľom!

10. 6. 2024

S radosťou oznamujeme, že spoločnosť PENAM SLOVAKIA, a.s., známa svojím dôrazom na prvotriednu kvalitu a čerstvosť svojich výrobkov, začína spoluprácu s ďalším ambasádorom značky, svetoznámym slovenským futbalistom – Martinom Škrteľom. Táto spolupráca pre nás predstavuje významný krok vpred v našom úsilí prinášať to najlepšie na stoly našich zákazníkov.

Martin Škrteľ, uznávaný nielen na Slovensku, ale aj na medzinárodnej futbalovej scéne, je stelesnením tvrdého úsilia, vytrvalosti a oddanosti – hodnôt, ktoré sú aj pre našu spoločnosť kľúčové.

Martin Škrteľ, uznávaný nielen na Slovensku, ale aj na medzinárodnej futbalovej scéne, je stelesnením tvrdého úsilia, vytrvalosti a oddanosti – hodnôt, ktoré sú aj pre našu spoločnosť kľúčové.

Jeho kariéra, nielen ako dlhoročného kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie, ale aj ako famózneho obrancu Premiér ligového klubu FC Liverpool, je príkladom toho, čo možno dosiahnuť, keď sa spojí talent s neúnavnou prácou a vášňou. A to je presne to, čo vkladáme do každého kúsku nášho pečiva.

Prečo práve Martin Škrteľ?

Výber Martina Škrteľa ako ambasádora našej značky, nebol náhodný. Jeho príbeh o úspechu a odhodlaní skvele ladí s našou filozofiou. Rovnako ako Martin, aj my sa neustále snažíme byť najlepšími vo svojom obore, posúvať hranice a prinášať našim zákazníkom len to najlepšie. Veríme, že spolupráca s takou osobnosťou, akou je Martin Škrteľ, nám pomôže ešte viac zdôrazniť našu oddanosť kvalite a inováciám.

Spolupráca k začiatku majstrovstiev Európy vo futbale

Spoluprácu s Martinom Škrteľom spúšťame práve k začiatku konania Majstrovstiev Európy vo futbale. Pri tejto príležitosti prinášame LIMITOVANÚ edíciu ,,ZO SRDCA“ sladkých závinov, ktoré patria medzi Martinove obľúbené 😊. Tieto záviny naši pekári pripravujú každý deň so starostlivosťou a vyberanou kvalitou a sú inšpirované vášnivým futbalovým duchom, ktorý Martin predstavuje.

Čo môžete očakávať?

Naši zákazníci sa môžu tešiť na množstvo noviniek a aktivít, ktoré budú súčasťou tejto spolupráce. Okrem špeciálnych edícií našich výrobkov, inšpirovaných Martinom Škrteľom, pripravujeme aj rôzne podujatia, súťaže a kampane, ktoré ešte viac prepoja svet špičkového pečiva a vrcholového športu. Martin Škrteľ sa bude aktívne zapájať do našich iniciatív, čo prinesie novú dimenziu do nášho každodenného pôsobenia.

Záväzok ku kvalite

Spojením síl s Martinom Škrteľom posilňujeme náš záväzok k nekompromisnej kvalite. Naša spoločnosť vždy stála na pilieroch tradičných receptúr, starostlivo vyberaných surovín a inovatívnych postupov a táto spolupráca nás ešte viac motivuje pokračovať v tejto ceste. Sme presvedčení, že Martinovo meno a jeho prístup budú inšpiráciou nielen pre nás, ale aj pre všetkých našich zákazníkov.

Ďakujeme vám, našim verným zákazníkom, za neustálu podporu a dôveru, ktorú nám preukazujete. Veríme, že spolu s Martinom Škrteľom a našimi výrobkami dokážeme priniesť ešte viac radosti a kvality do vašich životov.